Läsårstider

Välkommen till det nya läsåret på MTU gymnasiet!

Det är med stor glädje vi hälsar er alla välkomna till ett spännande och givande läsår på MTU gymnasiet oavsett om ni är nya elever eller återvänder till oss för ett nytt år. Efter en välbehövlig sommarvila är det dags att återvända till skolan och fortsätta er resa mot kunskap, personlig utveckling och nya möjligheter.

Här kan du se läsårstider för HT23 & VT24


För blivande elever

Upprop

På måndag (21/8) är det dags för uppropet för er nya ettor. Vi träffas kl. 9:00 på adressen Mellangatan 7. Uppropet beräknas pågå i cirka 1-2 timmar. Det blir en viktig möjlighet för er att lära känna skolan och era medstudenter.


Utflykt till Boda Borg – Tisdag kl. 9:00

På tisdag (22/8) är det dags för en rolig och utmanande utflykt till Boda Borg tillsammans med era lärare. Se till att vara redo i oömma kläder för en dag full av spännande aktiviteter. Bussen avgår från Mellangatan 7 kl. 9:00, så var gärna på plats 10 minuter innan. Vi räknar med att vara tillbaka i Linköping någon gång mellan kl. 17:00 och 18:00.
Vi ser fram emot att lära känna er och önskar er en fantastisk start på er utbildning!

Har ni fler frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss.