LJUD & MUSIK-
PRODUKTION

inriktning: ESTETIK & MEDIA - ESEST

Detta är en inriktning för dig som älskar musik! Hit kommer ungdomar med ett stort intresse för att skapa och spela in musik. Musikindustrin växer i en ruskig takt och de som tar mest plats är musikentreprenörer. Om man inte gillar rampljuset kan man välja att fokusera på ljudets kvalité, du får en gedigen utbildning som musikproducent eller tekniker oavsett vilket spår du tar.

LMP styrs taktfast av lärare med mångårig erfarenhet inom musikbranschen, både i och utanför studion. Att sätta elevernas egna musikaliska kreativitet i centrum är en självklarhet. Här finns allt du behöver för att fånga det perfekta ljudet, i vår stora moderna inspelningsstudio eller i någon av de mindre kan du fila på dina hits.

Inriktningen är unik på det vis att du tillsammans med lärarna väljer vad just du ska fördjupa dig med inom teknik- och produktionsområdet. Områden du kan specialisera dig på är allt från ljudsättning av film, spela in och producera egen eller andras musik till att vara med och testa nya plug-ins.

>> LADDA NER STUDIEPLANEN

VÅRA VERKTYG