MSI x MTU Creator Awards East

Välkommen att delta i en tävling i kreativt skapande för alla högstadieungdomar (13–15 år) i Östergötland. Temat för tävlingen är The Future I want och förstapriset är en MSI Modern 15 laptop.

Vi på MTU älskar att skapa nya saker och hitta på roliga projekt inom digital media. I samarbete med MSI har vi därför skapat Creator Awards East, där ungdomar i Östergötland kan få visa upp sin kreativa sida och ha chans att vinna en MSI-laptop.

Tävlingsbestämmelser

  •   Tävlingen pågår mellan 2021-04-01 och 2021-05-03.

  •   Skapa en bild, illustration, film eller ett musikaliskt verk som på något sätt visar hur du vill att framtiden ska se ut.

  • Max ett bidrag per person får lämnas in.

  •   Bidraget ska postas på Instagram. Tagga @mtu.mediagymnasiet & @msi_nordic i inlägget och använd hashtaggen #creatorawardseast. Tänk på att ha en publik instagramprofil.

  •   Bidraget ska vara skapat av dig (spara projekt- och originalmaterial).

  •   Du måste vara 13–16 år gammal och studera på högstadiet samt bosatt (folkbokförd) i Östergötland.

  • Pris hämtas personligen på MTU

  • I samband med publicering av tävlingens topp 10 bidrag kommer personuppgifter i form av namn att publiceras på mtu.se samt MTUs sociala medier. Dina personuppgifter sparas så länge de behövs för att administrera tävlingen. När uppgifterna inte längre är nödvändiga för ändamålet eller inget lagkrav föreligger kommer vi att ta bort eller avidentifiera dem.

Högst rankade bidragen

Alla bidrag kommer granskas och rankas av en jury bestående av kreatörer från MSI och MTU. De tio högst rankade bidragen väljs sedan ut och talangerna bakom dessa bidrag ombes därefter att skicka in högupplösta versioner av sina verk. Dessa tio bidrag kommer publiceras på MTUs webbplats där allmänheten kommer kunna rösta på bidragen för att på så vis kora en vinnare. Vinnare kommer att kontaktas personligen samt presenteras på MTUs hemsida och sociala medier.

Tuva Welin, vinnande bidraget i tävlingen MSIxMTU Creator Awards 2020

Priser

1: MSI Modern 15 + MSI-väska + Steam giftcard

2: MSI-väska + Steam giftcard

3: MSI-väska + Steam giftcard

Saknar du Adobe licens?

Om du vill prova Adobes programpaket under tävlingsperioden så sponsrar vi på MTU med en licens för Photoshop, Premiere Pro, Illustrator, InDesign och Audition. Skicka ett mejl till adobe@mtu.se där du berättar vem du är och vad du vill använda Adobe-programmen till så fixar vi en licens till dig.

 

Vid övriga frågor angående tävlingen mejla contest@mtu.se