MEDIA &
GRAFISK DESIGN

inriktning: ESTETIK & MEDIA - ESEST

Grafisk Design är en inriktning för kreativa kommunikatörer som vill vara med och skapa framtidens trender! Hit kommer de som vill bli designers, journalister och projektledare för att få kunskaper och verktyg till en bransch som är under snabb utveckling. Oavsett om du älskar att filma, skriva, rita, illustrera eller kommunicera med grafisk design finns här en plats för dig.

Inriktningen är unik då du kan fördjupa dig inom ditt intresseområde exempelvis grafisk design, journalistik, digitalbildhantering, prepress, etc. Inriktningen lär dig att nå ut till rätt målgrupp med ett budskap i rätt mediekanal.

Arbete i grupp är vanligt för att få en så verklighetsförankrad utbildning som möjligt, du får prova på att leda gruppen som projektledare, en roll som senare kan leda till att du provar rollen som reklamformgivare (art director). Här får du vägledning i att leda en kreativ process från idé till färdig produkt samt vara visuellt och kommunaktiv ansvarig under hela processen. Ett exempel på detta kan ni läsa mer om på första uppslaget.

>> LADDA NER STUDIEPLANEN

VÅRA VERKTYG