LIVE- & EVENTTEKNIK

inriktning: ESTETIK & MEDIA - ESEST

LIVE- & EVENTTEKNIK är en mycket praktisk inriktning för dig som vill arbeta på framtidens livescener! Hit kommer du som är teknikintresserad för att få verktyg och kompetens till en av de branscher i landet som ständigt söker arbetsvilliga och kreativa själar. Inom denna bransch finns det arbete för dig som vill vara med att sätta ljud och ljus eller vara rigger åt dagens artistelit.

Här sätts elevernas idéer och samarbete i fokus. Inriktningen är till för att ge de kunskaper och verktyg du behöver för att förverkliga dina drömmars projekt, vi jobbar tillsammans med de ledande aktörerna i branschen med allt från att bygga scener till att arrangera TV-produktioner och live-gig. LIVE präglas av ett klimat som främjar samarbete och kreativt skapande. Genom vårt nära samarbete med branschen så kommer du efter avslutad utbildning att ha arbetat på större evenemang och lärt känna nyckelpersoner i branschen.

Utbildningen är unik då du kan syssla med din praktiska kreativitet samtidigt som du blir högskoleförberedd med behörighet för de erkända utbildningarna.

>> LADDA NER STUDIEPLANEN

VÅRA VERKTYG